Team

Ons team bestaat uit zes personen: twee tandartsen, een mondhygiëniste, een preventie-assistente en drie tandartsassistentes.

Wat betreft het maken en verzetten van afspraken:

Voor het maken of verzetten van afspraken kunt u bellen op maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 12.30 uur op 050-3139404. ’s Middags is de balie gesloten. Doet zich ’s middags echter een spoedgeval voor, dan kunt u ons natuurlijk bereiken. Op het antwoordapparaat staat het spoednummer waarop we ’s middags bereikbaar zijn. We verzoeken u echter om gewoon ’s morgens te bellen, zeker in geval van spoedeisende zaken. De balie is tussen 8.00 en 12.30 uur telefonisch bereikbaar en als u ’s morgens vroeg belt, is de kans het grootst dat u dezelfde dag nog langs kunt komen, en dat is natuurlijk het prettigst.

Momenteel is de wachttijd voor vervolgafspraken 2 tot 6 weken. Dat betekent dat als uit de controle blijkt dat u nog een keertje terug moet komen voor een behandeling, dat uw afspraak, afhankelijk van hoeveel tijd er voor u gereserveerd zal worden, 2 tot 6 weken verderop gepland wordt. Korte afspraken van 20 minuten kunnen we eerder plaatsen dan lange van een uur, vandaar de variatie.

Mede in verband daarmee stellen wij het bijzonder op prijs als u ons op tijd laat weten als u een afspraak moet afzeggen. Als we van tevoren weten dat iemand niet kan komen, kunnen we nog iemand anders bellen die dan niet zo lang op zijn/haar afspraak meer hoeft te wachten.

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.